Få 50% rabatt (första fakturan) på Webbhotell Starter & Pro. Rabattkod: 50OFFYEAR1

StableHost - Om Oss

Det finns flera tusentals webbhotell där ute på marknaden. Här är några punkter om vad som gör oss på StableHost så unika på marknaden.

Vårt Team

Till skillnad från vissa av dom största jättarna där ute är vi på StableHost endast 15 anställa. Detta ger oss en enorm fördel då vi är mer ett familjeföretag där alla bryr sig om varandra och hjälper till. Oavsett om det gäller support, teknik eller försäljning så hjälps vi alla åt och ser till att kunden får den bästa känslan av oss.

Kontrollpanel

Vi använder oss utav cPanel för alla kunder, detta gör att vi har en panel som är standard i hosting industrin och något alla kan. Vi har inte utvecklat något eget som är svårt att förstå och fullt med buggar och problem.

Hårdvara

Alla våra servrar är "State of the Art" med den absolut senaste tekniken. Hos oss får du kraftulla hostar tillsammans med ett redudant SAN med över 100 SSD diskar som

Tillväxt

Sen vi startade 2009 har vi varje år haft en stadig tillväxt, detta gör att vi hela tiden strävar att bli bättre och hela tiden se till att kunderna är nöjda. Vår största tillväxt är word to mouth och vi ser till att alla våra kunder är nöjda med tjänsten och servicens hos oss på StableHost.

Support

En av våra viktigaste kanaler är supporten, det är där vi skiljer oss från många av våra konkurrenter inom webbhotellsbranschen. Vi ser alltid till att hålla svarstiderna till några minuter, till och med vår ledning sitter och hjälper till och besvarar våra supportärenden på kvällar och helger!