Loading... Please wait

Få 50% rabatt (första fakturan) på Webbhotell Starter & Pro. Rabattkod: 50OFFYEAR1

Webbhotellskluster med extrem upptid

Vi erbjuder en bättre webbhotellslösning än våra konkurrenter men till samma pris!

Har du frågor om hur vårt webbhotellskluster fungerar?
Kolla med en av våra experter nu!

Smartare

Vår klustrade teknik övervakar stabiliteten på alla våra SSD-diskar var 60: e sekund. Varje gång du lägger till eller ändrar en fil på ditt utrymme flyttas den till den bästa tillgängliga disken just för tillfället.

Om vårt kluster skulle upptäcka ett fel, till exempel att en av diskarna skulle vara överbelastad eller få ett hårdvarurelaterat problem så kommer en ny disk att aktiveras och alla filer flyttas över till den per automatik.

Vårt SAN har över 100 enterprice SSD diskar som alla synkar med varandra. Alla filer lagras på flera dedikerade diskar med fullt redundant setup för att dina filer ska vara så säkra som möjligt.

Automatisk failover

Problemet med dom äldre webbhotell är att dom har allt på en och samma server. Så om ett problem uppstår med servern så går allt ner, och egentligen är det inte en fråga om utan när.

Beroende på vad som gick fel så kan din hemsida vara nere i flera dagar, ibland längre, allt beror på hur snabbt och om din nuvarande leverantör kan återställa all data som gick förlorad. Kan ditt företag verkligen lita på detta? Vår kluster teknologi bygger på den senaste teknik och vi vet att detta inte kan inträffar hos oss. Om ett problem uppstår med en av våra diskar kommer det per automatik att flyttas över till en stabil disk.

Lär dig hur vårt webbhotellskluster hjälper dig och din hemsida.


Har du mer frågor om hur det fungerar?
Kontakta oss idag!